Hodnocení sezony 2023 – Muži

Fotbalový tým mužů zakončilo ročník 2022/2023 na krásném 6. místě, jen 8 bodů od stupňů vítězů, a to není vůbec špatný výsledek.

Výsledky mužského týmu vypadal trochu jako na houpačce. Na začátku podzimní a jarní sezony samé prohry, pak velká změna a sbírání bodů. Možná se to může zdát zvláštní, ale pokud se podíváme na rozlosování soutěže, pak je zřejmé, že na začátku obou polovin jsme hráli především s těmi silnými soupeři a následně jsme změřili síly s těmi průměrnými a horšími týmy, což se také ukázalo na výsledné tabulce.

Důležité pro tým bylo, že se začalo pravidelně trénovat a jak v zimní přípravě, tak i v jarní části sezony jsme se scházeli na trénincích v hojném počtu. Poměrně zásadní je pak účast v jednotlivých zápasech. Tam kde jsem se sešli v plném počtu, jsme byli v zápasech vždy minimálně vyrovnaným soupeřem, což se ukázalo i ve Struhařově (vítěz celé soutěže), kde jsme sice prohráli, ale zápas to byl naprosto vyrovnaný.

Těšíme se tak na další ročník a jsme plní očekávání, zdali se nám podaří navázat na letošní poměrně úspěšnou sezonu ve 3.třídě.

Na závěr mi dovolte poděkovat všem divákům a přátelům našeho týmu za přízeň a podporu. Velmi si toho vážíme.

A v srpnu na trávníku zase ahoj.

Tomáš Bergmann