Hodnocení sezóny – mladší přípravka

Sezonu 2022/2023 jsme začali s lehkými obavami neboť 6 hráčů nám odešlo do starší přípravky. Naštěstí se nám tuto ztrátu podařilo zacelit vice méně hned na začátku podzimu, kdy nás posílili 4 noví hráči. Na podzim se nám opět podařilo umístit na “bedně”, takže po skvělé sezoně 2021/2022 jsme měli i výborný podzim 2022.

Díky těmto výsledkům nás na jaře 2023 čekala elitní skupina nejlepších týmů. Pres zimu jsme dvakrát týdne trénovali v nafukovací hale a snažili se nejen zdokonalit v prací s míčem, ale začali jsme trénovat i nové dovednosti – házeni autu, hlavičky, rozehrávka přes gólmana atd.

Jaro 2023 jsme nezačali nejlépe, měli jsem hodně nemocných a některé zápasy jsme odehráli oslabeni, což bylo v této elitní skupině znát. Přesto jsme s žádným týmem nepropadli. Hráli jsme vyrovnané zápasy a po překonaní nemocí se nám podařilo vyhrát těžké a prestižní utkání. Porazili jsme například tým Říčan, Vyžlovky, Struhařova i Svojetic. Nakonec z toho bylo krásné 4 místo v tabulce, což považujeme v této elitní skupině za úspěch.

Kluci mají chuť do trénovaní, což je skvělé a snažíme se jim to zpestřit účasti na turnajích, kterých se pravidelně účastníme. Máme skvělou podporu od rodičů, a už teď se těšíme na letní soustředění a příští sezonu.

Za trenéry Lukas K.

Odkaz na výsledky – Rozpis a výsledky | Praha – východ › 2022 H1H – SPORTNECT OP MP H o titul | Soutěže | FOTBAL.CZ