Hodnocení sezony 2023 – Starší přípravka

Minulá sezóna (2021/2022) byla pro starší přípravku složitá. Hodně jsme bojovali s nemocemi a s účastí, spoustu zápasů jsme museli překládat. Všichni soupeři nám vyšli vstříc a za to jim patří velký dík.

Na začátku sezóny 2023 s námi začali trénovat noví kluci a kádr se stabilizoval, avšak ve skupině se Struhařovem, Louňovicemi, Ondřejovem (který má v naší kategorii děti na 2 mužstva) nebo Vyžlovkou, se nám podařilo uhrát jedinou výhru a jednu remízu. Jarní část sezóny jsme tedy hráli ve slabší skupině. Nové kluky se nám podařilo zapracovat do kádru i díky tradičnímu zimnímu soustředění a jarní část se nás na každý zápas sešlo deset až dvanáct, což bylo oproti předchozí sezóně skvělé. Snažili jsme se všechny kluky včetně nově příchozích v zápasech střídat a navyknout je na herní tempo. První dva zápasy se nám porařilo vyhrát a kluci si začali věřit. Třetí zápas proti Hrusicím byl náročný a vyrovnaný, ale přiklonilo se k nám štestí a asi půl minuty před koncem jsme dali gól na 10:9. Po sérii 8 vítězství jsme poslední dva zápasy prohráli s týmy z Radošovic a Přišimas.

Na začátku sezóny jsme takovéto výsledky ani nečekali. Celkově hodnotíme sezónu velice pozitivně. Nejenom kvůli výsledkům, ale zejména kvůli zapojení všech kluků do zápasů. Máme radost z toho, že se klukům v zápasech dařilo hrát fotbal, nahrávali si, dokázali si pomoct s gólmanem a makali.


Na závěr bychom chtěli poděkovat všem rodičům za podporu během celé sezóny a za povzbuzování na všech zápasech.

Martin Kříž a Jan Kalaš  

Odkaz na jarní skupinu
https://souteze.fotbal.cz/turnaje/zapas/50e4fb3e-f557-461b-a1b6-eea168787e00?programFilter-team-id=124a76fe-0a8a-470d-8f82-2f68bc9e4a4d